banner1.jpg
T.+31(0)255-546262
Sales support team
 
Contact Cebo Holland
Home arrow Over ons
Over ons

Olie- en gasboringsindustrie en vele andere takken van industrie

ImageCebo Holland is een vooraanstaande leverancier voor de olie- en gasboringsindustrie in het Noordzeegebied. De kennis en ervaring opgedaan in deze veeleisende industrie, heeft Cebo Holland in staat gesteld om de producten met succes toe te passen in meerdere industrieën, zoals in de civiele- en milieutechniek.

In welke industrie u ook werkzaam bent, onze medewerkers helpen u graag met advies en waar nodig ondersteuning op de werkplek.

Mineralen

ImageCebo Holland importeert grote hoeveelheden ruwe mineralen zoals bentoniet en bariet vanuit mijnen over de gehele wereld. Met een productiecapaciteit van meer dan 200.000 m.ton per jaar worden in de malerij, in IJmuiden, de grondstoffen gemalen of gezeefd. De grote opslagcapaciteit stelt Cebo Holland in staat de mineralen op te slaan in bulk, big bags of als zakgoed.

Daarnaast levert Cebo Holland ook dolomiet, hematiet en additieven. Voor het verpakte materiaal is circa 5.000 m.ton binnen- en buitenopslag beschikbaar.

Levering op tijd
ImageVeel van onze klanten werken onder hoge tijdsdruk en met een wisselende productvraag. Onze organisatie is er op ingericht om deze klanten adequaat te kunnen bedienen. Een nauwe samenwerking met gekwalificeerde transportondernemingen maakt een doelmatige en efficiënte levering mogelijk. Cebo Holland is in staat vrijwel direct te leveren, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Missie
Onze missie: de projecten en de producten van onze klanten succesvol maken.

Cebo Holland streeft ernaar om industriële mineralen en gerelateerde producten een optimale performance te geven in de projecten en producten van haar klanten. Een optimale performance wordt onder andere verkregen door een gegarandeerde productkwaliteit, de levering van bijbehorende additieven, een stipte levering en waar nodig applicatiegericht advies.

Cebo Holland staat voor kwaliteit, product-diversiteit en een “hands-on” mentaliteit.

 
© 2018 Cebo Holland B.V. All rights reserved.