banner1.jpg
T.+31(0)255-546262
Sales support team
 
Contact Cebo Holland
Home arrow FANN producten
FANN producten
Europese distributeur van FANN producten

Sinds januari 2011 is Cebo de Europese distributeur van Fann Instrument Company.

Fann Instrument Company is gevestigd in Texas, Amerika en is de leidende leverancier van hoogwaardige instrumenten voor de analyse van boorvloeistoffen sinds 1939. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van apparatuur voor het meten van de fysische en chemische eigenschappen van vloeistoffen, met name het meten van de doorstroming en de viscositeit. Hun productlijn is het meest uitgebreide aanbod van instrumenten en accessoires, testkits en draagbare laboratoria voor het testen van vloeistoffen ten behoeve van boringen, productie, fracturing, cement en industrieel.

De missie van Cebo Holland is de projecten en de producten van onze klanten succesvol maken. Dit gebeurt door het geven van technische ondersteuning en applicatiegericht advies. Cebo kan dit service niveau verhogen met de uitrusting van Fann Instrument Company.

Cebo is geautoriseerd distributeur van Fann Instrument Company in: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estonia, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Cebo Holland is bevoegd om het volgende uit te voeren:

  • Verkoop en distributie van Fann apparatuur, onderdelen en reserve onderdelen
  • Het op voorraad hebben van de meest essentiële- en basis producten
  • Het installeren, in werking stellen en trainingen bij klanten geven
  • Repareren, onderhouden en calibreren van Fann apparatuur

Neem een kijkje op: http://www.fann.com/ en contacteer Cebo (0255-546262) voor het plaatsen van uw bestelling.

 
© 2018 Cebo Holland B.V. All rights reserved.