banner1.jpg
T.+31(0)255-546262
Sales support team
 
Contact Cebo Holland
Home arrow Producten arrow Baroid
Baroid IDP Producten

ImageDe industrieën waarin de mineralen van Cebo Holland worden toegepast ontwikkelen zich veelal snel. Processen worden verder geoptimaliseerd en de eigenschappen van de mineralen moeten nog effectiever worden benut. Cebo Holland beschikt daarom over een uitgebreid assortiment additieven. Sinds 2005 is Cebo Holland de hoofd vertegenwoordiger van de Baroid IDP producten voor de Europese en Russische markt. Deze producten zijn ontwikkeld om, in wisselende omstandigheden, de functionaliteit van de mineralen te optimaliseren en de kosten van het project te beheersen. De distributie van de additieven vindt plaats in samenwerking met onze internationaal opererende partners.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare Baroid IDP producten.

Baroid IDP was een van de eerste boorvloeistof leveranciers die zijn kennis en ervaring toepaste in de HDD industrie. Gesteund door een sterk wereldwijde distributie netwerk, uitgebreide kwaliteitscontrole van mijn tot aan verpakking, en uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, Baroid IDP is een toegewijde producent en leverancier die voldoet aan de behoefte van de klant. De uitgebreide Baroid IDP productenlijn garandeert sterk verbeterde boorresultaten en superieure deskundige service op de werkplek.

Distributie van Baroid IDP producten
In samenwerking met internationaal opererende distributeurs, voert Cebo Holland de distributie uit van de Baroid IDP producten. Voor verdere informatie raadpleeg de volgende pagina , onze distributeurs leveren u graag de Baroid IDP producten.

 
Volgende >
© 2018 Cebo Holland B.V. All rights reserved.